HRV  ENG

Dr. Željko Zubović je ordinaciju utemeljio 1991. godine kad se odlučio vratiti iz Njemačke gdje je radio 17 godina. Tako je u Hrvatsku donio nove metode i materijale koje su kasnije počeli usvajati mnogi osvješteni stomatolozi.

Po mnogočemu je bio i dalje jest pionir moderne stomatologije u Hrvatskoj te ima iskustvo s najkompliciranijim slučajevima koje susrećemo u praksi.

Osnovao je Hrvatsku stomatološku komoru u Hrvatskoj organizirao mnogobrojne tečajeve stručnoga usavršavanja na koje je dovodio stručnjake iz cijeloga svijeta, među kojima i našeg sadašnjeg suradnika dr. Michaela Schmiza.

Također je svoj tim educirao da ga u stopu prati pa je i doktorica Nakić u toku s napretkom u struci i neprestano se educira na stručnim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.

I vanjske je suradnike doktor Zubović pomno odabrao te smo okruženi stručnjacima koji prednjače u svom dijelu struke i redom su specijalisti i sveučilišni profesori.
Cijelom timu pacijent je u središtu pažnje i jako se trudimo da se tamo gdje smo mi 'doma', na našem poslu, i pacijent osjeća kao doma.

Cijelom timu pacijent je u središtu pažnje i jako se trudimo da se tamo gdje smo mi 'doma', na našem poslu, i pacijent osjeća kao doma.

Već od prvog pregleda, pacijent postaje član našega tima kojeg pamtimo imenom i prezimenom i prepoznajemo mu glas i prije nego se predstavi na telefon.

Čest je slučaj da liječimo po tri generacije iste obitelji i to smatramo najvećim komplimentom.

Upoznajte naš stručni tim

Željko Zubović

Dr. med. dent., dr. med. dent.

Dr. Željko Zubović

Rođen u Zagrebu, diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. 6 godina asistent u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Njemačkoj, zatim 11 godina (1979 - 1990) radi u vlastitoj ordinaciji u Njemačkoj. Diploma i doktorska dizertacija na fakultetu u Heidelbergu, Njemačka (1988). Član je Karlsruher Konferenz der Akademie fuer zahnaerztliche Fortbildung u Karlsruheu. Od 1985 do 1990 član je Gnathologischer Abeitskreis Stuttgart. Učesnik je više od stotinu međunarodnih (Njemačka, Švicarska, Austrija, Italija, Poljska, Francuska, Švedska, itd.) i tuzemnih tečajeva i kongresa za stručno usavršavanje.

Osnivač je Hrvatske stomatološke komore i organizator desetaka tečajeva za stručno usavršavanja u Hrvatskoj. Član je Hrvatskog stomatološkog društva i Hrvatskog liječničkog zbora. Od 1991. radi u vlastitoj privatnoj stomatološkoj ordinaciji.

Ivanka Nakić

dr. med. dent.

Ivanka Nakić

Rodjena je u Sisku, srednju zubotehničku školu i stomatološki fakultet s odličnim uspjehom završila je u Zagrebu.

Pripravnički staž je odradila u Stomatološkoj poliklinici Zagreb u Perkovčevoj, a u ordinaciji dr. Zubovića je još kao apsolventica počela stjecati kliničko znanje. Posebno je zainteresirana za područje implantološke protetike te pohađa redovito stručne tečajeve kako bi usavršila svoje znanje i omogućila svojim pacijentima najkvalitetnija rješenja koja nudi današnja stomatologija.

Anamaria Milinković

dentalna asistentica

Anamarija Milinković

Rođena je 2.06.1980. god. u Gospiću. Srednju zubotehničku školu završila je u Zagrebu, a pripravnički staž odradila je u Domu zdravlja Gospić.

U stom. poliklinici u Perkovčevoj položila je tečaj za izradu ortodontskih aparatića.

U ordinaciji dr. Željka Zubovića radi od 2008. kao asistentica.

Naši partneri

Dr. Michael H. Schmiz

dr. med. dent.

Dr. Schmiz dugogodišnji je bliski suradnik i prijatelj dr. Željka Zubovića. Suradnja koja je započela u Njemačkoj nastavila se i nakon povratka dr. Zubovića u Hrvatsku. Dr. Schmiz renomirani je njemački implantolog. Osim njegove osobne asistencije na pojedinim slučajevim, Dr. Schmiz pomaže u radu ordinacije svojim stručnim savjetima. Više o dr. Schmizu možete doznati na njegovoj Internet stranici.

Dr. Goran Žurić

spec. parodontologije

Goran Žurić rođen je 03. 07. 1973. godine u Zadru. Osnovnu školu "Gustav Krklec" završio je 1988. godine u Zagrebu. Pohađao je XV gimnaziju (MIOC) koju je završio 1992. godine. Iste godine upisao je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, koji je diplomirao 1997 godine. Stručni ispit položio je 1999. godine, od kada radi u privatnoj stomatološkoj ordinaciji. Magistrirao je 2003. godine parodontologiju.

Član HPD (Hrvatsko parodontološko društvo), rizničar HPD-a
Član EFP (Eoropian Federation of Periodontology)

Lokacija u centru grada

Spojite termin za kontrolu sa dogovorom za kavu na špici. Više o tome kako do nas ovdje.

Lokacija u centru grada

Jeste li znali?

... da krunice imaju zaštitnu ulogu i stavljaju se na zube koji su toliko oštećeni da bi, kad bismo im samo napravili ispun, pukli? Pročitajte više o našim visokim kriterijima izrade ovdje.